Digital clock

Wednesday, August 5, 2009

SAYANG UIA.....................

baca blog madam mertinelli ni, rasa cam nk nangis jer...
http://blogs.iium.edu.my/martinelli/2009/07/18/budaya-al-mathurat-di-uiam/

salam kawan2. actually byk yg maklang nk citer setelah beberapa mgu malas menulis. tp rasa bende yg maklang nk tulis ni lebih penting sbb maklang sayang kan uia n nk masuk uia dr dulu lg (sejak sekolah menengah sampai kawan2 pn kutuk. huhu). korg sume sayang uia x?

UIA TAK SAMA DENGAN UNIVERSITY LAIN
. islam itu bukan uia, tp uia mengamalkan islam. one of the MAIN factor why i choose uia. kekadng maklang rasa cam nak tampar je mulut2 jahat student uia yg mengata mereka masuk uia sbb xde choice lain, bukan nk sgt masuk uia. org2 mcm ni la yg merosakkan uia. APA, DERG INGAT, DERG X MASUK UIA, UIA RUGI? HUH BLAH LA. SIKIT PN UIA XHERAN KALU DERG XNK MASUK UIA. RAMAI LG ORG YG NK MASUK UIA N NAK MENGHIDUPKAN SYARIAT ISLAM. HUH.

pape pn maklang doakan uia akan sentiasa di bawah lembayung rahmat-NYA.

UIA IS THE BEST UNIVERSITY IN THE WORLD.

7 comments:

Nur Adibah said...

Lina, I Luv UIA..I really miss UIA now!

HamiWeeRAĆ© aka WeeWee said...

wahhh.. smgt uia sggh maklang nih.. btw, weepon sgt bangga sbb jadi warga uia.. kdg2 trfikir jgk, bole ke aku survive sbgaimana aku survive di uia nih kt universiti lain?
suasananya lain kn.. banyak benda yg dijaga d sini brbanding tmpt lain..
all da bez ye maklang!

nurlina said...

hehe

makLONG said...

terasa jugak..sbb dulu x penah terlintas nak masuk UIA...

but, UIA is still the best...

nurlina said...

haah. ana je kan yg bebetol nk masuk uia. tp ana diam je time derg ckp mcm2. tgk2, nk dekat 1/4 budak al-amin masuk uia. huhuhu

nabihah said...

lina~ kte pun dr darjah 6 pasang niat nk blaja kat uia sbb tgk rmi senior blaja kat uia he2 tp lepas dh kenal U-U len pun still nak blaja kat uia and alhmadulillah Allah permudahkan :) saya bangga jadi warga UIA!

salihah said...

secara jujur,memula mmg xdela nak masuk uia sgt..kalo nak pun, sbb dekat ngan ruma je..huhhuu

tp..mmg bersyukur sgt2 Allah izinkan masuk uia..alhamdulillah..byk yg dpt di belajar kat uia..bkn takat duniawi je..program2 yg ade,kwn2 etc..

alhamdulillah..suke uia sbb islamic environmentnye..harap2 student2 uia xkan men'cemar'kan Uia..lu pk la sendri!