Digital clock

Tuesday, July 14, 2009

niha farewell

salam korg. kite br jumpe gambar ni n ada mood nk letak bende ni. ni tuk tatapan sesape yg xdpt join hr tu. mmg best sbb da lama xjmpe. insyaallah ukhuwwah kite berkekalan. thanks niha sbb blanja. thanks korg sbb luangkn masa. nnt tyme convo pastikan kite tangkap gambar sesame n hantar kt nuha. sian die xdpt dtg. bie n ecah WAJIB turun. hehehehehe...

isteri2 org...

bakal isteri2 org...hahahaha
shopping time...
Fadh...
zati....
khawlah...

dja...
alone again...

half of us....

maryams...

miss my uia's room. huhu. 6 thn tgl asrama. byk kenangan. awl2 dulu xsuke sbb jauh, tp mahallah maryam best among the best. room, toilet, sport area, musollah, cafe, and the last but not least the view. this my sweet room. jemput la singgah. hehe :p




Monday, July 13, 2009

us... (lina, dja, khawlah, zati, ecah, niha, tiqah, bie, fadh)


us... really important
us... no need for word
us... only we understand it
us... forever insyaallah

tetibe je rindu korg sume
tetibe je rasa nk jumpe korg sume
tetibe je rasa diri ini keseorangan
tetibe je... actually da lama. tahan punye tahan, tros jd tetibe. hehe


to niha: sori gambar nt xde. ni gambar yg ana wat tym nk wat kad kt nt. but u always be with us...
to fadh: kemas album terjumpe gambar ni. thanks bebanyak...

Friday, July 3, 2009

(old version) with simma n una d tmn tasik titiwangsa

hehe another old story. br jmpe gambar gak.
saje bwk una n simma jln2 kt taman tasik titwangsa. tp kesian plak kt derg sbb kene jaga anak buah saya. tp una dgn kuasa mistik nye berjaya mengawal anak buah kite (???). hehe. tp sori la ni je gambar yg kt jumpe. rasa cam byk lg sbb gambar kt pn xde nih.

pape pn mmg fun. nnt kt gi sama2 lg ye.

BBQ chicken (old version)

bende ni da lama da.

tp br terjumpe gambar. nk update gak. 1st feb dulu family saya kuar n mkn kt luar. ktrg mmg biasa kuar mkn2 kalu ramai ada kt umah and ada org nk blanja. tp kali ni xsume ada. disbbkn ada org yg willing nk blanja hr tu (my sister la) ktrg pn kuar. da set tempat da. BBQ chiken. 1st time dgr nama tu tp kakak saya ckp mknn kt situ mcm kt KFC (lupe nk ckp. masa tu kn tgh kempen boikot brg2 israel. da lama xmkn fast food. huhu). mmg excited giler. terbayang ayam goreng, coslow, kentang, puh... terliur. sampai je JJ setiawangsa. saya jln paling cpt tuk cari kedai tu and alhamdulillah akhirnye jumpe gak. ni la gambar2 yg ada.

tp yg paling penting, saya br tau kedai mknn tu dr KOREA. hahahahahaha. ada gak iklan dlm youtube. hahahahahaha

ps:korea lg!!!!!!!