Digital clock

Tuesday, July 14, 2009

niha farewell

salam korg. kite br jumpe gambar ni n ada mood nk letak bende ni. ni tuk tatapan sesape yg xdpt join hr tu. mmg best sbb da lama xjmpe. insyaallah ukhuwwah kite berkekalan. thanks niha sbb blanja. thanks korg sbb luangkn masa. nnt tyme convo pastikan kite tangkap gambar sesame n hantar kt nuha. sian die xdpt dtg. bie n ecah WAJIB turun. hehehehehe...

isteri2 org...

bakal isteri2 org...hahahaha
shopping time...
Fadh...
zati....
khawlah...

dja...
alone again...

half of us....

9 comments:

bie said...

tyme ble ni? diam2 eyh korg ;) tbe2 nk tumpang gmbr kte dgn niha kat airport bole?

Y said...

ni bila ni????

apsal kite n bie xde?

huhu.

nurlina said...

tyme ni awak xde. kt langkawi kalu x silap ke kt mane2 yg awak xleh dtg. ktrg ajak sesape yg ada kt sini je tym tu. bulan 2 kalu kt xsilap.

Anonymous said...

mana akak? apsal akak tak de? huhu..nak jugak join...

kak amn :)

makLONG said...

haaa..wktu ni ana, nt n zati beli seluat tuuut tu kn? hehe..

ha'a bie & aisyah mst not available wktu ni kan...sbb tu takde..
bie, bole2...ktorg takde masa kt airport..sbb blk awl.. eh takde la..sbb x pi pun..hehe

Anonymous said...

to k.amn: la time ni kan akak tgh tangkap gambar ktrg tu sume. sbb tu la gambar akak xde. da ajak, tp konon2 malu nk tangkap gambar. pastu ni nk bising xde gambar...

-lina-

fadhilah said...

haha..kite ingat..aisyah x dpt dtg sebab sepupu aisyah farok kawen ngn kawan aisyah..bie x dpt dtg sbb spupu bie kawen..
hehehh..
nikat uia je..huhu

nabihah said...

pembetulan, sepupu saya takde yang kawen lagi thn ni sekian trimas

Y said...

owh, masa faroq kawen ke korg jumpa? Hurm, kite gi JB. siap jumpa bie lagi. tapi x tau lak korang aje gathering. huhu.

tunggu konvo thn ni, semua yang keje kena prepare ambik cuti :p