Digital clock

Saturday, January 10, 2009

jom berdemo

td sempat la ikut org ramai berdemo ke kedutaan us. tetibe plak semangat nk turun berdemo. ramai sangat orang. kereta yg lalu kiri kanan pun honk tanda sokongan. kalu nk tgk gambar, bukak la web bwh ni.

http://picasaweb.google.com/khansazul/COMPLETEPalestineDemo#

dalam ramai2 tu dapat la gak jumpe dgn member2 lama, n xdisangka2, bertembung plak dgn my brother walaupun mmg tau die mst turun punye. xsempat nk tegur, lambai dr jauh je. bile tah die balik dr usm tu. mkn sampai2 je dr nibung tebal tu die tros gi demo. lgpn die mane blh lepas bende2 camtu. huhu. ingatkan bawak solah skali, tp xde. then da balik baru tau yaye(adik) pun turun skali. tp xde rezeki nk jumpe. sblm pegi tu da berlakon da nk wat apa kalu jumpe die kat sana. kalu betul la jumpe n wat apa yg dilakonkan, mmg sampai bile2 die xkan mengaku sedara. hahahahaha

balik dr demo tu, ikut kawan balik shah alam. insyaallah esok saya nak turun shah alam. ada rapat umum, utk palestin. blh jumpe solah skali kalu dia ada. yaye pun macam berminat nak pegi. sape2 free jom la join meramaikan lagi perhimpunan ni.

ada sesetengah org ckp demo ni membazir, tp ini adalah usaha yg kite blh buat (selain doa) untuk tunjuk kan pada yahudi laknatullah n sekutunye yg kite xsuke perbuatan mereka. lgpn allah akan tanya apa yang 'TELAH' kite lakukan, bukannye apa hasilnye. seorang pejuang islam dibunuh, ada sepuluh lagi yg akan dtg. mkn kah kite salah seorang antaranye? tiada yg mustahil dengan doa. (ceh...)

semoga usaha yg sedikit ini akan mendapat keredhaan-Nya, insyaallah.

1 comment:

i_syah said...

x puas hati berdemo tp suara still lunak merdu lagi nih! heh :p

tp apa yg penting dlm hati kita, kan?

'moga kita sentiasa menjaga kebersihan hati utk terus istiqamah. Allahuakbar'

p/s: Lina, apsal x citer perasaan usung mayat x pernah hidup tu? heh :p