Digital clock

Wednesday, November 5, 2008

RAYA TIME EXAM...

abis je exam facility hari tu, ktrg ramai2 sempat lg beraya Beramai2. hehe best gak. mula2 plan nk gi umah saya jer. tp tetibe tini ajak gi umah die. lupe lak nk amik gambar kat umah saya. so ada gambar kat umah tini jer. sori ye pada sesiapa yg saya xajak. xsempat nk ajak. cbuk nk xm lg. sori sgt. tu pn balik terus makan. xtlg kakak wat pape pn. ni la muka2 org yg xingat nk xm da...huhu...

yg kesian tini la. da alang2 umah ktrg dekat, ada plak yg suggest nk gi umah tini. dgn relanya tini mengajak gi umah die. afte solat maghrib kt umah saya, ktrg beramai2 menuju umah tini.


mula2 ADE join ktrg. pastu mak die call suh balik. xdpt join gi umah tini. papepn ktrg bersurai after 9pm. em malasnye nk study mlm tu. da penat. huhu rehatla jap....



BIOSSS... huhu yg kt blakang tu sume kene paksa ngan lina wat cam tu
Pengatin: una n la ---- Pengapit: D-ba, erin, zila(romate erin)


walaupn da kenyang mkn kt umah lina, tp mknn kt umah tini still abis gak.huhu


diba-la-una-epa-zila-simma-erin-lina-leyha-umi


sume posing...


2 comments:

goooooood girl said...

Very good......

nurlina said...

sape yg komen ni yer? nnt perkenal kan la diri...